ولی در نظر داشته باشید تنها تعداد دفعات اجابت مزاج، ملاک تشخیص یبوست نیست. احساس پری در مقعد، تخلیهی ناکامل مدفوع و مدفوع سفت از دیگر علایم ابتلا به یبوست است.
اگر این مشکلات برای چندین هفته ادامه یابد، یبوست مزمن در نظر گرفته میشود. که در این صورت ممکن است فرد در معرض عوارض یبوست مانند بواسیر (هموروئید) قرار گیرد.
یبوست را نباید نادیده گرفت. اگر درمان نشود، ممکن است عوارض جدی مانند بواسیر، شقاق مقعد، نهفتگی مدفوع و افتادگی رکتوم و همچنین سایر بیماریهای مرتبط که در درازمدت سلامت عمومی را تحت تأثیر قرار میدهند، ایجاد شود.
معمولا یبوست باعث بروز مشکلات جدی نمی شود و با درمان مناسب از بین می رود. هرچند گاهی اوقات یبوست نیاز به مداخله اورژانسی دارد.
رژیم غذایی کم فیبر، به ویژه رژیم های غذایی سرشار از گوشت، شیر یا پنیر
واکسن پرونار چیست و در چه مواردی استفاده می شود؟ واکسن پرونار یا پنوموکوک، جهت جلوگیری از عفونت ناشی از باکتری پنوموکوک استف...
سلام وقت بخیر بنده حدود ۲ سال است یبوست مزمن دارم و هر وقت دفع می کنم مدفوعم به صورت قهوه ای روشن با تکه هایی از روکش قهوه ای تیره می باشد برای رفع مشکل باید چکار کنم ؟
دور مقعدم ورم کرده خون ریزی شدید دارم موقع دستشویی رفتن.
سلام و ادب خواستم تشکر ویژه داشته باشم از جناب دکتر من چندین ساله یبوست شدید دارم به دستورات شما عمل کردم و دارم بهتر میشم امید وارم صحیح و تندرست باشید
تشخیص زودهنگام و مداخلات مناسب می تواند به کاهش تاثیر منفی آلرژی بر کیفیت زندگی کمک کند. آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک بسیار سریع و شدید است که در صورت عدم درمان می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
پیشگیری از یبوست اقداماتی که در پیشگیری از یبوست مؤثر است، یبوست روغن کرچک عبارتند از :
روشهای درمان خانگی به طور کامل در محتوا توضیح داده شده اند.
از ملین ها کم استفاده کنید. یک متخصص مراقبت های بهداشتی ممکن است برای کمک به نرم شدن مدفوع، ملین ها یا تنقیه را برای مدت کوتاهی تجویز کند.
زمانی یک فرد به یبوست مبتلا شده که کمتر از سه بار در هفته دفع مدفوع داشته باشد.